Japan

Hjelp oss å nå ut til ett av verdens mest unådde folkeslag

I mange år har kirken hatt et hjerte for Japan, og har også sendt team på misjonsturer tidligere. Japan er ett av verdens mest unådde land og behovene for evangeliet er stort. Vi har kontakt med og har besøkt menigheter i Niigata, Fukui og Kanazawa. For oss er det så viktig å bygge relasjon og arbeide sammen med menigheter i landet slik at vi får en bedre forståelse av behovene, gode vennskap med menighetene, forbedredelse for menighetsplanting, og bedre muligheter for å sende misjonærer i framtiden. 
Vårt hjerte er at Guds rike skal gå fram i Japan. 
Bli en partner med oss idag igjennom å be regelmessig for arbeidet. 

Ta kontakt med oss hvis du ønsker å bli en bønnepartner. 

 

Bulgaria - Hjerte for Balkan

Hjerte for Balkan driver med humanitært hjelpearbeid for barn og familier i Bulgaria. De deler ut mat, klær, medisiner og skolesaker som de trenger til daglig.

Arbeidet ledes av Jon & Anne Berit Lauvstad. Vi støtter arbeidet månedlig med økonomiske midler og forbønn. 

Les mer om arbeidet her: https://www.hjerteforbalkan.org 

 

Kenya - Safari Mission

Safari Mission arbeider i Kenya og deres visjon er å trene ledere og se mennesker forvandlet. Å trene ledere handler om et hvert område i livet: etikk i arbeidslivet, forvalterskap, familie dynamikk, lederskaps ferdigheter, samfunnsansvar - og det er essesen av Safari Mission. 

Arbeidet ledes av Vidar & Cathrine Ligård. 

Mer om Safari mission finner du her: https://safarimission.org

David i Mexico

August 2022 sendte vi ut David Seeland som misjonær fra Agape. Han tjener nå folket og menigheten Vastago i Mexicali, Mexcio. 

David jobber på grunnskolen som menigheten har og er en aktiv del av menigheten. Hans oppgaver er knyttet opp til å jobbe med ungdommene i kirken og på skolen, hvor han underviser de i engelsk og peker på Jesus. Han arbeider også sammen med kirken i å nå nye med evangeliet og hjelpe med disippelskap. 

David lever av økonomisk støtte til misjonsarbeidet, og derfor støtter vi han også med noe fra kirken. 

 

Ønsker du å støtte David enten månedlig eller med engangsgave? 

Bankkonto: 1050.22.42429 merk Misjon i Mexico. 

 

 

Elisabeth i USA

Elisabeth går ett år på Dream Centers ledership school i Los Angeles, California. Skolen er en lederskapsskole som fokuserer på unge voksne i alderen 18 - 25 år. I tilegg til undervisning fra Bibelen deltar man også i Dream Centers outreach og nødhjelp program. 

Dream Center er en kristen organisasjon som driver med nødhjelp, evangelisering og rehabilitering i Los Angeles. I områder der hvor de har vært aktive så har man sett at kriminaliteten har falt med over 70 %. The Dream Centers hjerte og motto er: "We get to serve" (Vi får tjene), og de tjener innbyggerne i LA, særlige de fattige og hjemløse. Kirken som er knyttet til Dream Centeret er Angelus Temple og pastor er Matthew Barnett. 

Elisabeth setter nå av tid og penger med ett mål: Å vokse i troen, i lederskap og gå inn i det som Gud har lagt på hennes hjerte. Hun finansierer dette ut av egen lomme og ved hjelp fra økonomiske støttepartnere. Vil du bli en støttepartner? Ta kontakt med oss for mer informasjon.

Misjonstur

Neste misjonstur blir...TBA

Powered by Cornerstone