David i Mexico

August 2022 sendte vi ut David Seeland som misjonær fra Agape. Han tjener nå folket og menigheten Vastago i Mexicali, Mexcio. 

David jobber på grunnskolen som menigheten har og er en aktiv del av menigheten. Hans oppgaver er knyttet opp til å jobbe med ungdommene i kirken og på skolen, hvor han underviser de i engelsk og peker på Jesus. Han arbeider også sammen med kirken i å nå nye med evangeliet og hjelpe med disippelskap. 

David lever av økonomisk støtte til misjonsarbeidet, og derfor støtter vi han også med noe fra kirken. 

 

Ønsker du å støtte David enten månedlig eller med engangsgave? 

Bankkonto: 1050.22.42429 merk Misjon i Mexico. 

 

 

Elisabeth i USA

Elisabeth går ett år på Dream Centers ledership school i Los Angeles, California. Skolen er en lederskapsskole som fokuserer på unge voksne i alderen 18 - 25 år. I tilegg til undervisning fra Bibelen deltar man også i Dream Centers outreach og nødhjelp program. 

Dream Center er en kristen organisasjon som driver med nødhjelp, evangelisering og rehabilitering i Los Angeles. I områder der hvor de har vært aktive så har man sett at kriminaliteten har falt med over 70 %. The Dream Centers hjerte og motto er: "We get to serve" (Vi får tjene), og de tjener innbyggerne i LA, særlige de fattige og hjemløse. Kirken som er knyttet til Dream Centeret er Angelus Temple og pastor er Matthew Barnett. 

Elisabeth setter nå av tid og penger med ett mål: Å vokse i troen, i lederskap og gå inn i det som Gud har lagt på hennes hjerte. Hun finansierer dette ut av egen lomme og ved hjelp fra økonomiske støttepartnere. Vil du bli en støttepartner? Ta kontakt med oss for mer informasjon.

Misjonstur

Neste misjonstur blir...TBA

Powered by Cornerstone