Er du konfirmant?
Tentro er et konfirmasjonsopplegg hvor du kan:
- Bli kjent med nye venner
- Være en del av Tentro samlinger med spennende innhold og aktuelle temaer.
- Mulighet til å være en del av ungdomsmiljøet knyttet rundt lokalmenigheten
- Få møte gode og trygge ledere som vil bli kjent med deg.
- Turer (Bli kjent tur og leir).

Når er tentro samlingene?
- Samlingene er annenhver fredag i Agapes lokaler
- Første samlingen er fredag 27 august 2021 og den siste er fredag 20 mai 2022
- Høytidsdagen er Søndag 22 Mai kl.12

Påmeldingsfrist og pris:
Pris for Tentro er 2000 kr og inkluderer alle turer, undervisningsopplegg, og Bibel.
Påmeldingsfrist er 20 August 2021.

Mer om tentro:
Tentro, er en frikirkelig konfirmasjonsundervisning, som kan velges i stedet for kirkelig eller borgerlig konfirmasjon. Dette er et nasjonalt undervisningsopplegg, og alle kirker som tilbyr dette, har vært igjennom et lederkurs.
Tentro ønsker å tak i tenåringers hverdag og virkelighet, og knytte dette opp mot kristen tro.  Undervisningsformen er derfor lagt opp for å involvere konfirmanten med opplevelser som engasjerer, virkemidler hentet fra hverdagen, film, musikk, bilder, illustrasjoner og fortellinger, leker og konkurranser.
Tentro har en tydelig kristen profil som er bygget på den kristne lære. Det vil være ulike temaer for samlingene og vårt ønske er også at ungdommene selv skal få prege samlingene. Det kan være ting de lurer på, eller noe de opplever i sin hverdag. Det skal være rom for tro, tvil og spørsmål. De store spørsmålene om Gud, og hvordan vi kan leve våre liv som kristne. Noen av temaene som tas opp i løpet av et år er: Hvem er Gud? Hvordan levde Jesus her på jorden? Bønn og bibel. Selvbilde og identitet.
Å velge frikirkelig konfirmasjonsundervisning innebærer ingen forpliktelser i forhold til menigheten som arrangerer konfirmasjonsundervisningen. Deltakeren trenger ikke å ha medlemskap i en frikirkelig menighet eller tilhøre en kristen sammenheng. Dette er åpent for alle. Vi bekrefter ikke barnedåp, men gir heller tenåringene et solid grunnlag for å ta egne valg. Derfor stilles det ingen krav om å være døpt eller la seg døpe.

Har du spørsmål? Eller ønsker du å komme i kontakt med oss?
Tentro leder: Tim Joel Frøvik - 977 56 913

Påmelding - Tentro